Breadcrumbs

Blog fra september, 2023

Testafvikleren.dk fungerer lige nu ikke på smartphones og tablets, fordi teksterne ikke er tilpasset de små skærme.

Da systemet ikke er udviklet med henblik på smartphones og tablets, kan man desuden opleve andre tekniske udfordringer hvis man bruger den slags devices, for eksempel ved afspilning af lyd.

Derfor anbefaler Styrelsen for IT og Læring at man benytter en pc eller Mac-computer i stedet.

Nyeste Version 5.8 - 10. oktober 2023 - se øvrige releasenotes her.

Udvidelser

Elevoversigt: Medtag virksomhedsoplysninger i regneark

Når man downloader regnearket med data dannet fra elevoversigten, indeholder filen nu virksomhedens navn, adresse, postnummer, P-nummer og CVR-nummer.

Uddannelsesaftaler: Liste over uddannelsesforløb uden uddannelsesvej

På oversigten over uddannelsesaftaler kan skolerne se en liste over uddannelsesforløb uden uddannelsesvej, så disse efterfølgende kan angives korrekt, for at sikre refusion til virksomhederne fra AUB.

Fejlrettelser

Uddannelsesaftaler: Registrering af ophævelser kan ikke gemmes

Nogle skoler oplevede, at der ved klik på "Gem ændringer" på registreringstrinnet på en ophævelse, ikke blev gemt de valgte registreringer. Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftaler: Fejl ved for- og færdigregistrering af nogle aftaler

Nogle skoler oplevede, at der kom en ukendt fejl ved for- eller færdigregistrering af nogle uddannelsesaftaler. Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftaler: Kan ikke sende aftale til underskrift hos virksomhed

Nogle skoler oplevede, at en aftale ikke kunne sendes til underskrift hos virksomhed, medmindre man redigerede i fluebenet "Påbygning forlænger aftaleperioden". Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftaler: Kan ikke ændre uddannelse til tidligere version ved redigering af aftale

Skoler oplevede, at der ikke kunne vælges en tidligere version af en uddannelse ved redigering af uddannelsesaftaler. Fejlen er rettet.

Elevoverblik: Analog ophævelse er færdigregistreret, men vises som forregistreret under aftaledokumenter på elevoverblikket

Skoler oplevede, at status på uddannelsesaftaler, tillæg og ophævelser ikke altid skiftede til korrekt status på elevoverblikket. Fejlen er rettet.

Elevoverblik: Kan ikke gemme dato for forventet udlært på uddannelsesforløb

Nogle skoler oplevede, at datoen "Forventet udlært" ikke blev gemt, når man redigerede et uddannelsesforløb uden en dato i feltet. Fejlen er rettet.

Kendte fejl

Registrering af lærepladsforhold er under udvikling. Der er registreret en række ønsker, fejl og forbedringer. Disse kan ses på viden.stil.dk.

Releasedato 10. oktober 2023

Klassens resultater for Læsning, del 1 (afkodning) er offentliggjort.

Specielt ved 8. klasses test er der fundet en fejl i opgave 36 og derfor tages denne ud af beregningen af elevens score og landsresultatet.

Fra og med d. 27/9 får eleverne rettet deres svar til ”blank besvarelse”, ligegyldigt om svaret var rigtig eller forkert.


Billedet ovenfor viser, hvordan prøveforløbsrapporten kommer til at se ud for eleven. Opgave 36 vises som besvaret blank - og besvarelsestidspunktet er erstattet med aN


På klasseoversigten (nedenstående billede) fremgår det, at der kan scores 36 point i opgavesættet. Der kan dog maksimalt scores 35 point, da opgave 36 tages ud.

STIL tager højde for denne ændring i forbindelse med score-beregningen.


Billedet viser en oversigt over en klasses resultater inklusiv blandt andet opnåede point og starttidspunkt