Breadcrumbs

Blog fra oktober, 2022

Eksamensdatabasen skifter til NEMlog-in

Fra den 17 november og frem skifter eksamensdatabasen til NEMlog-in. Det betyder, at du fremover skal have tildelt en bestemt rettighed til din medarbejdersignatur for at kunne logge på med din nøglefil.

Medarbejdersignaturen skal samtidig være tilknyttet CVR og P-nummer i din organisation, så systemet kan verificere hvilke data du må få adgang til. Rettigheden tildeles af din NEMlog-in administrator, og du kan anmode om den på NEMlog-ins brugeradministration.

Ændringerne gælder kun for at logge ind og lave opslag i sine karakter- og bevisindberetninger. Der er ingen ændringer i forbindelse med selve indberetningsproceduren, som forsat sker gennem jeres studieadministrative system.

Se vejledning til at få adgang til eksamensdatabasen

→ Hvem er min NemLog-in administrator?

→ Se den fulde oversigt over Nemlog-in rettigheder til STIL-tjenester

Kontakt erhvervsstyrelsens kundecenter for teknisk support til brugeradministrationen 

Lukket for adgang fra 17. oktober til 17. november

I forbindelse med overgangen til det nye login, vil der være lukket for login til eksamensdatabasen i perioden fra og med 17. oktober til og med 17. november.

Der kan stadig indberettes karakterer og beviser via de studieadministrative systemer i perioden! Det er kun muligheden for at logge ind og se sine indberetninger der er lukket.

Support

Spørgsmål vedr. ovenstående kan rettes til STIL support

Telefon: 7021 2154

Skriftlig kontaktformular