For ar redigere en klasse klikkes på Rediger klasse ikonet i klasseoversigten

På klassen kan klassetrin og klassenavn/bogstav redigeres.

Der kan ikke redigeres til en eksisterende klassetrin og klassenavn/bogstav kombination.

Klik Gem når redigering er afsluttet.


Oprul alle klasser

Klasser oprulles fra klasseoversigten, hvor der klikkes på knappen Oprul alle klasser
Når 10. klasse oprulles slettes alle elever i klasser

Inden oprulning udføres vises en rapport over konsekvenserne ved oprulningen. For at gennemføre oprulningen klikkes på Udfør oprulning.


Relateret indhold

Tilføj kontaktperson

Navne- og adressebeskyttelse