Breadcrumbs

Blog fra januar, 2024

Nyeste Version 5.14 - 23. januar 2024 - se øvrige releasenotes her.

Udvidelser

Søg læreplads: Link til lærested fra stillingsopslag

I stillingsopslag linkes der nu til lærestedet i kolonnen med kontaktoplysninger, så man bl.a. kan se beskrivelsen af virksomheden, hvilke uddannelser de er godkendt til og hvor mange lærlinge de har.

Elevprofil: Mulighed for at angive om man har kørekort eller er ved at erhverve det

I elevprofilen kan nye og eksisterende profiler angive, hvorvidt de har kørekort. Oplysningen vises for virksomheder der ser elevprofilen.

Fejlrettelser

Uddannelsesforløb: Kun elevtyper der er gyldige for uddannelsesforløbets CØSA-formål skal kunne vælges

I dialogboksen, hvor man vælger elevtyper for et uddannelsesforløb, var det muligt at vælge elevtyper der ikke var gyldige for uddannelsesforløbets CØSA-formål. Fejlen er rettet.

Tillæg: Får fejl ved oprettelse

Nogle skoler oplevede, at de fik en "ukendt fejl" når de ved oprettelse af et tillæg klikkede på "Gem og næste" i trin 1. Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftaler: Opslag på virksomhed viser ikke altid aktuelt navn fra Virk

Skoler oplevede, at der neden under det indtastede CVR-nummer på en uddannelsesaftale eller et tillæg, ikke altid blev vist det aktuelle navn fra Virk. Navnet blev vist korrekt ved opslag på samme CVR-nummer i "Søg læresteder". Fejlen er rettet.

Søg læresteder: Filteret "Aftaler" filtrerer forkert med muligheden "Næste aftale slutter" valgt

Ved muligheden "Næste aftale slutter" valgt og med et passende tidsrum angivet i filteret "Aftaler", blev der vist ingen eller kun få resultater. Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftaler: Knappen "Opret kopi" mangler

Skoler og virksomheder oplevede, at knappen "Opret kopi" manglede på visningen af en uddannelsesaftale. Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftaler: Knappen "Registrer" mangler

Skoler oplevede, at knappen "Registrer" manglede på visningen af en uddannelsesaftale. Fejlen er rettet.

Elevoverblik: Annullerede/slettede aftaler vises som "Nuværende" på elevoverblikket

Skoler oplevede, at nogle uddannelsesaftaler, der var markeret som annullerede eller slettede, blev vist med status "Nuværende" på elevoverblikket. Fejlen er rettet.

Ophævelse: Ikke muligt at vælge "Ophævet før start", hvis uddannelsesaftalen har en fremtidig startdato

Skoler oplevede en fejl, når en ophævelse på en uddannelsesaftale med fremtidig startdato og med ophævelsesårsagen "Ophævet før start", skulle sendes til virksomhedens underskrift. Fejlen er rettet.

Elevoversigt: Elev med igangværende skoleoplæring står som afmeldt på elevoversigt

Nogle skoler oplevede, at enkelte elever fremgik som "Afmeldt" på skolens elevoversigt, når der var indmeldt elevforhold udelukkende med kvalifikationer, i samme periode som et egentligt elevforløb. Fejlen er rettet.

Uddannelsesaftale: "Opret kopi" giver besked om at aftale ikke kunne kopieres

Skoler og virksomheder oplevede, at der ved klik på linket "Opret kopi", kom en besked om, at "Aftale kunne ikke kopieres. Prøv igen senere". Fejlen er rettet.

Elevoversigt: Indeholder elever der er afmeldt for mere end 90 dage siden

Nogle skoler oplevede, at elever der var afmeldt for mere end 90 dage siden, stadig fremgik på skolens elevoversigt. Fejlen er rettet.

Kendte fejl

Registrering af lærepladsforhold er under udvikling. Der er registreret en række ønsker, fejl og forbedringer. Disse kan ses på viden.stil.dk

Releasedato 23. januar 2024