En synlig profil udløber automatisk efter tre måneder.

Syv dage før profilen udløber, får du som elev besked på sms/mail om, at profilen udløber,
og du har dermed mulighed for at forlænge profilens synlighed, inden den udløber.

Du kan let forlænge din profils synlighed ved på ”min side” at klikke på ”Forlæng synlighed”.
Herved vil profilens synlighed blive forlænget med 3 måneder.