I EASY-P er der mulighed for at oprette eller opdatere i AER-lønnumre (også kaldet AUB-lønnr.) både på virksomhed og lærested. Dette kan være nødvendigt, hvis lærestedet afregner skat og AUB bidrag på et andet nummer (SE-nummer) end CVR.nr.

Det anbefales ikke at brugerne foretager disse oprettelser eller ændringer, uden først at have kontaktet AUB

 

Man skal være opmærksom på, at hvis man opretter eller opdaterer AER-lønnr. i PV01 Virksomhed registrering, vil der blive udbetalt lønrefusion til dette nummer for alle uddannelsesaftaler på alle uddannelser på virksomhedens lærested eller læresteder, hvis der er flere. For passive aftaler kan der ske, at virksomheden kan komme til at skulle tilbagebetale allerede udbetalt AUB-refusion.

Ligeledes gælder det, at hvis du opretter eller opdaterer AER-lønnr. feltet i PL01 Lærested registrering, vil der blive udbetalt lønrefusion til dette nummer, for alle uddannelsesaftaler på alle uddannelser på dette lærested.
For passive aftaler kan der ske, at virksomheden kan komme til at skulle tilbagebetale allerede udbetalt AUB-refusion. De øvrige læresteder under samme virksomhed, vil ikke blive berørt af denne oprettelse/opdatering.

Det er meget vigtigt, at skrive i bemærkningsfeltet på henholdsvis PV01 Virksomhed og PL01 Lærested, hvem der er ændret AER-lønnr. og hvem det er aftalt med i virksomheden, sådan at vedkommende kan kontaktes.

 

 

Relaterede artikler

There is no content with the specified labels