Breadcrumbs

Blog fra august, 2022


Ifølge bekendtgørelsen om Folkeskolens Nationale Overgangstest https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2022/1223 skal de obligatoriske overgangstest gennemføres i perioden:

Dansk, læsning 2. – 3. – 4. – 6. – 8. klasse (mandag den 7. november til og med fredag den 25. november)
Matematik: 2. – 4. – 6. - 7. – 8. klasse (mandag den 28. november til og med fredag den 16. december)

Der skal ikke bookes tid til testene, så du kan logge ind i systemet via www.testogprøver.dk med din klasse, når det passer ind i de to nævnte perioder.

Find teknisk vejledning til Folkeskolens Nationale Overgangstest her - inkl. demovideo - på viden.stil.dk

Find de faglige vejledninger til lærere, forældre og elever her på uvm.dk

Læs mere om hele aftalen om det nye evaluerings- og bedømmelsessystem her: https://www.uvm.dk/aktuelt/i-fokus/evaluerings-og-bedoemmelsessystem


Bemærk

På disse sider vejledes nu både om de nye obligatoriske overgangstest i dansk (læsning) og matematik og om de frivillige, adaptive nationale test i engelsk, dansk som andetsprog, fysik/kemi, biologi og geografi, som skolerne kan gennemføre i skoleårene 2022/23 til og med skoleåret 2025/26.

Den 16. august 2022 - blev lavet en opdatering i Voksenuddannelse.dk’s integration til NemLog-in. I den forbindelse skulle rettigheder være flyttet med, men nogle brugere oplevede at de ikke havde fået flyttet deres rettigheder. 

Rettighederne er nu flyttet med.  

STIL’s support har fået henvendelser fra flere brugere, som oplever, at de ikke længere har rettigheder til Voksenuddannelse.dk. Hvis det gælder dig, skal du bede din NemLog-in administrator om at tildele dig rettigheder igen. Læs mere om rettigheder her.


Hvorfor har jeg mistet mine rettigheder?

Hvis du har mistet dine rettigheder, så skyldes det, at der - den 16. august 2022 - er lavet en opdatering i Voksenuddannelse.dk’s integration til NemLog-in. I den forbindelse skulle rettigheder være flyttet med. Det er også sket de fleste brugere. Men det ser ud til, at nogle brugere ikke har fået flyttet deres rettigheder. Hvis det er tilfældet, skal rettigheden ”Ret til at administrere VEU-kurser” tildeles igen.


Vi beklager ulejligheden.