Materialeplatformen blev i efteråret 2020 relanceret i en ny og mere fokuseret udgave, hvor nogle af de tidligere funktioner ophørte. Som led i dette har der i en overgangsperiode været adgang til uploadede filer. Overgangsperioden løber til og med 31. maj 2021. Det gælder for brugere af platformen.

Derefter er det i en tidsbegrænset periode frem til 1. oktober muligt for den enkelte producent, at se egne filer. Der er skrevet ud til alle producenter, som har angivet en kontakt e-mailadresse, og som er berørt af udfasningen.

Sådan får du adgang til dine uploadede filer på Materialeplatformen

Bemærk

Der lukkes for adgang til uploadede filer pr. 31. maj 2021

 1. Gå til materialeplatformen.dk og log ind med dit NemLog-in. Du finder login-knappen øverst i højre hjørne
  • Udfordringer med at logge ind? Læs her.
 2. Klik på knappen ”Gå til uploadede filer”
  •  
 3. Du kommer nu til en oversigt over alle dine filer. Her viser vi dig Titel og Materiale ID på den registrering, hvor filen er tilknyttet.
 4. Filen kan downloades ved at klikke på linket i kolonnen ”Filnavn”.
  – Du kan benytte dig af søgefunktionen, hvis du leder efter en bestemt fil.
  – Du kan slette filer ved et klik på skraldespands-ikonet. Vær opmærksom på, at når du har slettet en fil, kan den ikke gendannes.
 5. Vi håber du har lyst til at gøre dine filer tilgængelige for brugerne af Materialeplatformen efter 31. maj 2021. Først finder et sted at lægge filerne, og derefter linker du til dette nye sted inde på Materialeplatformen.

  Du skriver dine nye links ind i feltet ”Links til information om materiale” på Rediger materiale-siden:

Læs mere i artiklen Hvordan opretter eller redigerer man materiale?