Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

UddannelsesGuiden 
Giver UddannelsesGuiden giver overblik over alle uddannelser og adgangskrav. Her kan du Du læse om de enkelte uddannelser i uddannelsesartiklerne på siden. På UddannelsesGuiden er der forskellige inspirationsværktøjer, som du kan bruge i dit valg af uddannelse.

Find svar på mange spørgsmål om optagelsessystemet og optagelsesregler her.

eVejledning 
Tilbyder eVejledning tilbyder vejledning via chat, telefon og , e-mail – dagog skype –dag, aften og weekend. Her kan du også deltage i liveoplæg webinarer og livechat omkring ansøgning og optagelse.

Studievalg Danmark
Er Studievalg Danmark er regionale vejledningscentre, hvor du har mulighed for at få vejledning på telefon eller ansigt til ansigt og deltage i workshops sammen med andre, der skal vælge uddannelse.

Supporten på Optagelse

...

Kan blandt andet .dk
Supporten kan hjælpe dig, når du har spørgsmål til, hvordan du udfylder felter på Optagelse.dk (ikke hvad, men hvordan), uploader bilag til din ansøgning, fremsøger uddannelser m.m. 

Supporten kan også se, om din ansøgning er underskrevet og afsendt af systemet. Kort sagt alle spørgsmål om teknik og system til din ansøgning i Optagelse.dk.

Kontakt supporten telefonisk på tlf.nr.: 70 21 21 51 eller skriv til supporten her. Bemærk, at der er forlængede åbningstider op til ansøgningsfristerneskriv her.