Unilogin giver mulighed for 2-faktor-autentifikation gennem tilknytning af dit NemID.

En række tjenester kræver, at deres brugere benytter NemID, når de logger på en Unilogin-tjeneste. I denne vejledning kan du læse om, hvordan du logger ind med NemID i Unilogin og hvilke krav der stilles for at funktionen virker.

 • For at kunne bruge NemID til en Unilogin-tjeneste, kræves det, at du har et NemID og at dit CPR-nummer er tilknyttet dit Unilogin og dit NemID.
 • Hvis du ser en fejl når du forsøger at logge ind med NemID, kan det enten skyldes at dit CPR-nummer ikke er registreret til din NemID medarbejdersignatur, eller, hvis du forsøger at logge ind med privat NemID, at denne metode ikke tillades:
  • denne side kan du tjekke, om din NemID medarbejdersignatur er registreret med CPR-nummer. Hvis ikke, skal du - eller skolens administrator - kontakte Nets for at få hjælp til at registrere cpr-nummeret
  • Får du besked om, at du ikke har lov til at logge ind med Privat NemID har skolen, eller kommunen du er tilknyttet, fraskåret medarbejderne muligheden for indlogning med Privat NemID. Kontakt eventuelt din lokale administrator for at høre mere.
Sådan logges på med Unilogin og NemID
 1. Gå til en side med Unilogin

 2. På loginsiden klikker du på 'Log ind med f.eks. NemID


 3. Tryk på knappen 'NemID'


 4. Vælg enten fanen: Log på med NemID (vælges for indlogning med personligt NemID eller NemID medarbejdersignatur med nøglekort.)

  - eller fanen: Log på med Digital Signatur (vælges for indlogning med NemID medarbejdersignatur med nøglefil.)