Der er højrekliksfunktionalitet i følgende blokke:

Kontaktpersoner, aktiviteter og dokumenter.  

Send mail er ”grået” ud (dimmet), hvis der ikke er tastet en e-mailadresse ved kontaktpersonen.

Ved en anden brugers aktivitet kan man selvfølgelig ikke vælge at slette, overdrage eller overføre aktiviteten til kalender.