Problem

Der er brugere som optræder i brugeradministrationen, selvom de har forladt skolen. Hvorfor gør de det, og hvordan fjernes de?

Svar

Det kunne tyde på, at brugerne er oprettet via en import - eventuelt i et system i ikke længere benytter. Såfremt du er brugeradministrator, kan du se jeres importerede brugere på ba.emu.dk.

På ba.emu.dk -> Import, i menuen i venstre side -> Vis importerede, i undermenuen -> vælg import du ønsker at kigge brugere fra. Når du finder den import hvor i brugerne er registreret skal du finde ud af om du vil 1) rette data i det pågældende system, eller 2) slette importen og dermed alt data deri.

  1. Ønsker du at rette data i en import, skal du benytte det pågældende system dertil. Spørgsmål i forbindelse med rettelser i det administrative system skal du rette til leverandøren heraf.
  2. Hvis du ønsker at nedlægge (slette) en import, og dermed de tilknyttede brugere, skal du klikke på Indlæs/nedlæg import, i menuen i venstre side, og trykke på Nedlæg ud for den import du ønsker at nedlægge.