Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Info
iconfalse

Du kan på Datastrukturoverblikket se hvilke oplysninger om dagtilbud, der findes for din kommune. Alle dagtilbud fremgår i den datastruktur, som Dagtilbudsregisteret understøtter.

Du kan kontrollere registreringen af dine institutioner i det system som du anvender til administration af disse. Såfremt der er uoverensstemmelser mellem de data som Dagtilbudsregisteret indeholder, og dit kommunale system, vil det være muligt at ændre i de autoritative data i Dagtilbudsregisteret efter 30. aug. 2019. Ændringer i Dagtilbudsregisteret skal ske via de services (system til system), som STIL har udviklet. Det vil være jeres leverandør, som skal tilslutte jeres system til Dagtilbudsregisteret.

Din lokale registrering og registreringen i Dagtilbudsregisteret bør stemme over ens.

Hvis du er usikker på om registreringen i Dagtilbudsregisteret er opdateret eller er dit administrative system endnu ikke tilsluttet Dagtilbudsregisteret, stiller STIL et site til rådighed, hvor du kan se de aktuelle registreringer i Dagtilbudsregisteret.

Warningtip

UI Button
colorblue
newWindowtrue
sizelarge
displayblock
iconlink
tooltipDagtilbudsregister
titleDagtilbudsregister - Præprod (til test)
urlhttps://pp-dagtilbudsregister.stil.dk/
Disse data vil ændre sig i takt med at leverandørerne tester Dagtilbudsregisterets services. For at se de gældende data og datastruktur skal du brug linket herunder.

Tipwarning

UI Button
colorblue
newWindowtrue
sizelarge
displayblock
iconlink
tooltipDagtilbudsregister
titleDagtilbudsregister - Præprod (til test)
urlhttps://pp-dagtilbudsregister.stil.dk/
Indtil 30
/
8-2019 vil data og datastruktur her være statiske. De er baseret på et træk fra Danmarks Statistisk (pr. 1/6-2019).