Denne artikel beskriver Unilogins levetidspolitik. Det beskrives ikke hvordan du sletter en bruger i Unilogin. Til denne opgave henvises til vejledningen Hvordan sletter man et Unilogin?

Sletning

Brugere i Unilogin som ikke i 12 måneder har haft tilknytning til en institution slettes.

Ved tilknytning forstås, at brugeren er importeret til Unilogin fra et administrativt system eller manuelt tilknyttet i Unilogins brugeradministration med CPR som ansat, elev eller studerende.

Brugere (feks. forældre), som udelukkende er oprettet fordi de er kontakt til en eller flere elever, slettes straks efter at den sidste elev, de er kontakt for, er slettet fra sin institution.

Sletning medfører at alle data slettes permanent fra Unilogin.

Unilogin brugerID fra en slettet bruger kan ikke genbruges.

Det vil efterfølgende IKKE være muligt at retablere data slettet som følge af ovenstående.

Fratagelse af rettigheder - brugere uden institutionstilknytning

Brugere kan - uden at være tilknyttet en institution - have rettigheder i Unilogin, som er tildelt dem af institutioner, de ikke er tilknyttet som beskrevet herover.

Hvis en bruger ikke har været tilknyttet nogen institution i 12 måneder, men stadig har rettigheder, vil disse rettigheder først blive frataget og efter en måned vil brugeren blive slettet.

Sletningen kan afværges, hvis brugeren igen får tildelt rettigheder og tilknyttes en institution inden der er gået en måned.

Brugeradministratorer

For brugeradministratorer gælder Udløb af adgang til Unilogin brugeradministration (Levetidspolitik)