Når en virksomhed ønsker at slette en elevplansbrugers adgang, skal det gøres af en virksomhedsmedarbejder med administrationsrettigheder.

Trin-for-trin:

Sletning af elevplansbruger i virksomhed

  1. Kontakt en virksomhedsmedarbejder med administrationsrettigheder

  2. I menuen til venstre klikkes på "Systemadm." og der klikkes på "Søg/ret medarb."
  3. I skærmbilledet "Søg medarbejder" fremsøges medarbejder ved hjælp af søgekriterier. . Der klikkes på det relevante brugernavn i søgeresultatet
  4. I skærmbilledet "Rettigheder" sættes der flueben i feltet "Login spærret (Brugeren er inaktiv) under "Rettigheder". Eventuelle resterende flueben under "Rettigheder" fjernes inden der klikkes "Gem" under "Rettigheder"
  5. Hvis man med 100% sikkerhed ved at medarbejderen ikke vender tilbage, bør alle flueben i oversigten over læresteder fjernes, inden der klikkes "Gem" nederst på siden under "Lærestederne"


OBS: Hvis alle flueben fjernes under "Læresteder" kan en medarbejder ikke fremsøges længere og vil i givet fald skulle oprettes på ny. Hvis der minimum er et flueben tilbage under "Læresteder" vil medarbejderen stadigvæk kunne fremsøges under "Søg/ret medarb." hvis der bliver sat flueben i "medarbejder med spærret login".

Relaterede artikler

There is no content with the specified labels

 

 

Opdateringer:

Version Date Comment
Current Version (v. 1) Nov 27, 2017 10:17 Søren Resbo

Hvem har bidraget:

{"order":"update","contextEntityId":12780886}