For at få vist og kunne rediger sine delte resultater med andre, skal man klikke på "Vis resultat" på oversigt-siden.

På resultat-siden klikkes på "Vis mine delte resultater".

Man har nu mulighed for at rette udløbsdato, dele igen, få vist det delte og slette en deling.

  1. Ret udløbsdato
    Udløbsdatoen rettes ved at klikke på "Ret udløbsdato" og vælge en fremtidig dato i kalenderen eller ved at indtaste datoen efter denne formel dd-mm-åååå

  2. Del igen
    Ved klik på "Del igen" får man muligheden for at kopiere linket og teksten og dermed dele det igen

  3. Vis resultat
    Man kan få vist hvilke resultater der er med i en deling ved klik på "Vis resultat"

  4. Slet deling
    Ved klik på 'skraldespanden', kan man slette et delt link

    Til orintering

    Sletter man et delt link, vil der ikke længere have adgang til din resultatoversigt for dem, linket er delt med.