For at kunne logge ind på karakterdatabasen.dk du have din medarbejder/NemId nøglefil CPR tilknyttet (Nets/NemID). En signatur får man af sin kommunale IT afdeling eller Nets.
Du skal desuden have et Unilogin og have rettigheden brugeradministrator på ba.emu.dk. (Grunden til at man skal have brugeradministrator rollen i Unilogin er historisk og dette krav vil forsvinde i en fremtidig version af Karakterdatabasen)

For at få adgang til at kunne overføre karakterer fra dit administrative system til karakterdatabasen, skal du have en godkendt dataaftale i https://tilslutning.stil.dk. Det er dit administrative system som sender anmodning.


Log ind på www.karakterdatabasen.dk
Login-knappen er placeret midt på skærmen i den nederste del af fotografiet.

 

Indtast Unilogin og log på med dit Medarbejder-NemID


Hvis du oplever fejlen 'Ukendt NemID!' ved forsøg på, at logge på med UNI-Login med NemID, skyldes problemet formentlig manglende cpr-registrering på enten UNI-Login eller NemID
Institutionens brugeradministrator kan hjælpe med at tjekke, om du har cpr-nummer registreret til dit UNI-Login. Dette skal gøres i institutionens administrative system.

Hvis cpr-nummeret er registreret i UNI-Login på den pågældende bruger skal I undersøge, om der er registreret cpr-nummer på den digitale signatur der bliver brugt til login. Et personligt NemID vil altid have cpr-nummer, men en NemID medarbejdersignatur har ikke altid.
denne side kan du tjekke, om din NemID medarbejdersignatur er registreret med cpr-nummer. Hvis ikke, skal du - eller skolens administrator - kontakte Nets for at få hjælp til at registrere cpr-nummeret.